Rosabelle

CH Gayaneh Rhodomela rosa. RAG n 04 – ruskea mitted ragdoll naaras, s 8.11.2018.

Rosabelle.

Rosabellen ostin kissanäyttely-ystävältäni Gayaneh-kasvattaja Kiiki Kuoppamäeltä helmikuussa 2019 Mosselle tyttöystäväksi. Haaveena oli, että ehkä vielä joku päivä meillekin tulee kissanpentuja. Kasvattajakurssit olin suorittanut ja kasvattajanimen hankkinut jo paria vuotta aiemmin. Ajatuksena oli kokeilla jossain sopivassa vaiheessa tulevaisuudessa myös kasvattamista.

Rosabelle jäi asumaan syntymäkotiinsa Sandran ja Sebastianin luo sijoituskissana. Rosabellen asuinkavereina majailevat myös Kiikin kasvatit Rosabellen veli Renaldo, äiti Livia ja äidin sisko Ophelia.

Rosabellellä on kaunis silkkinen turkilaatu ja hyvä rakenne. Luonteeltaan neiti on erittäin reipas, rohkea ja itsevarma. Kun Rosabelle tuli meille mammalomalle, se oli välittömästi sinut koirien kanssa. Koirat eivät hetkauttaneet tätä neitiä, vaikka sillä ei ole kotonaan ollut lainkaan koirakontakteja. Myös 1,5-vuotiaan kummityttöni innokkaan kissanhoitamisen se kesti hyvin kärsivällisesti. Jos Rosabelle haluaa jotain, tai kokee jäävänsä ilman huomiota, se vaatii sitä painokkaasti naukuen. Neiti köllöttää mielellään selällään sylissä nauttien hellittelyistä.

Rosabelle on ollut erinomainen malli pennuille kaikessa rohkeudessaan.

Kiitos Kiiki tästä ihanasta tytöstä, Yazzpaw’s ragdollien kantaemosta 💖. Ikuisesti olen kiitollinen myös Rosabellen ihanalle kodille. Sandra ja Sebastian, kiitos että rakastatte Rosabelleä, ilman teitä tämä minun haave pennuista ei olisi toteutunut 💖

Gayaneh Rhodomela rosa. RAG n 04.
Kuva Sandra Lusmägi.

Rosabelle siirtyi Sandran ja Sebastianin omistukseen, kun hänen 18.11.2021 syntyneet pennut tulivat luovutusikäisiksi.


Rosabelleä voi seurata Sandran Instagramissa https://www.instagram.com/livia.ophelia/

Rosabellen kasvattajan Kiikin sivuilla löytyy paljon kauniita kuvia Gayaneh ragdolleista, sekä tietoa mm. ragdoll rodusta, väreistä ja kuvioista https://gayaneh.fi/ragdoll/