Putte, 2002 – 2015

Rakas kummipoikani – Putte

Legendaarinen FIN MVA Palabras Keep on Movin’. Labradorinnoutaja uros 13.2.2002 – 12.11.2015.

Putte oli Nupun kasvattajan Riitta ja Ari Oksasen (kennel Saskian) koira. Putte oli maailman rakastettavin hännänheiluttaja, jolla oli paljon ystäviä. Kaikki labradori-ihmiset tunsivat Puten.  

Tutustuin Putteen kun ensimmäisen kerran menin Riitalle ja Arille katsomaan Nuppua 3-viikon ikäisenä pentuna. Rakastuin tähän upeaan koiraan heti. Puten kanssa meidät nähtiin nuorempana hengailemassa Loviisan kesäleireillä ja muutamaan otteeseen myös Kytäjällä fasujahdissa. Putte myös tuurasi minulle koiran paikkaa Nupun ollessa mammalomilla Riitalla ja Arilla, ja muutoinkin Putte kävi meillä kylässä kun siihen oli mahdollisuus. Putte pääsi myös useana kesänä kesälomalle meidän mökille Pohjois-Savoon. Putte tykkäsi uida järvessä ja pelata jalkapalloa tyttöjen kanssa. Minulla oli kunnia päästä Puten kummitädiksi 💖.

Putesta on jäänyt mieleen hauska muisto sen nuoruusvuosilta, kun se mökillä ollessamme raahasi uiden katiskat järvestä rantaan. Se luuli valkoisten katiskamerkkien olevan noutoesineitä. No eipä tarvinnut soutaa järvelle tyhjentämään niitä 😂

Tämä superihana, hurmaava luonteinen, komea poika ihastutti kaikki, niin mummot, vaarit, lapset ja koirattomat ihmisetkin. Putte tulee olemaan minulle erityisen rakas, aina!