Nelli, 2005 – 2020

FIN JVA Saskian Yasmin. Labradorinnoutaja narttu 3.2.2005 – 7.8.2020.

Aina uskollinen Nelli 💖  ja isäni kesällä 2013.

Nelli on Nupun sisko, joka tuli vanhemmilleni sen palauduttua takaisin kasvattajalle 5 kuukauden iässä. Riitalla ja Arilla oli Nelli mukana Loviisan kesäleirillä ja ihastuin sen luoneeseen. Soitin äidilleni ja kysyin olisiko heillä paikka Nellille ja niinhän siinä kävi, että Nelli muutti vanhemmilleni.  

Tämä tyttö piti huolen, että se saa varmasti hellyyttä ja huomiota. Sohvalla et saanut koskaan olla yksin, sillä Nelli pötkötti aina vieressä. Lattiallahan tämä neiti ei edes osannut maata kuten koirat yleensä. Se suorastaan pahoitti mielensä, jos sen piti väistyä sohvalta tai sängystä lattialle.  

Riitalla ja Arilla mammalomalla ollessaan Nelli sai historiallisesti luvan olla olohuoneessa. Sillä oli paikka sohvalla Riitan vieressä. Yleensä Oksasilla on koirille tiukka kielto olohuoneeseen, sohvasta nyt puhumattakaan. Miten lienee Nelli onnistunut Riitan hellyttämään, mutta voin hyvin kuvitella, että jos joku niin Nelli sen osasi tehdä.  

Nämä kuvat kuvastavat niin täysin Nellin luonnetta. Sen rakkautta ja uskollisuutta ei voi olla näkemättä.

Kuvat lainattu Labbiskerho lehdestä 3/2013: ”Voittajaluokan ykkönen FIN JVA Saskian Yasmin ”Nelli” ja ohjaaja Matti Tero.”

Nelli jalostustietokannassa