Info – Read this

Mikäli harkitset Yazzpaw’s pennun hankkimista, tutustuthan ihan ensimmäiseksi Suomen Kissaliiton Hanki kissa -oppaaseen 😻


Yazzpaw’s ragdoll pennut luovutetaan 16 viikon ikäisinä. Pennut ovat huolella ja rakkaudella hoidettuja, sosiaalisia ja käsittelyyn tottuneita, hyväluonteisia, sisäsiistejä, lapsiin, koiriin, vieraisiin ihmisiin, imuriin ja muihin kodin ääniin tottuneita, asianmukaisesti madotettuja ja rokotettuja, eläinlääkärin terveeksi tarkastamia, mikrosirutettuja, sekä varhaiskastroituja tai -steriloituja ennen uusiin koteihin muuttamista.

Pentujen vanhemmat on terveystestattu ja terveiksi todettu. Pennuilla on myös takuu piilevien perinnöllisten vikojen varalta 3-ikävuoteen asti.

Pennut on rekisteröity Suomen Kissaliittoon.

Pennun mukana uuteen kotiin lähtee runsas ”pentupakkaus”, joka on pennun ensimmäisten viikkojen selviytymispaketti sisältäen kassillisen pentujen lempiruokia ja leluja, pennulle tutun nukkumapesän, sekä kirjalliset ja suulliset ruokinta- ja hoito-ohjeet. Lisäksi pakettiin kuuluu kasvattajan elinikäinen tuki kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä.

Liitän pentujen uudet omistajat Suomen Kissaliiton alaisen rotukissayhdistyksen ja Suomen Ragdoll-kissayhdistyksen jäseniksi (ns. kasvattajan maksama jäsenyys ensimmäiseksi vuodeksi)

Lemmikkipennun hinta on 1300 euroa, sisältäen pennun varhaiskastrointi/-sterilointikustannukset.

Yazzpaw’s pentupakkaus 2021

Yazzpaw’s ragdollit myydään VAIN sisäkissoiksi, jotka ulkoilevat valvottuna turvallisesti valjaissa, katetussa tarhassa tai verkotetulla/lasitetulla parvekkeella.

Kissalla on vapaasti ulkona kulkiessaan riski jäädä auton alle, joutua kissoja vihaavan ihmisen julmuuden kohteeksi, sairastua tarttuvaan tautiin, tai tulla metsästäjän ampumaksi tai pedon syömäksi. Rotukissat ovat rodunjalostuksessa kadottaneet luonnossa selviytymistaitonsa.