Info – Read this

Yazzpaw’s ragdoll pennut luovutetaan 16 viikon ikäisinä. Pennut ovat huolella ja rakkaudella hoidettuja, sosiaalisia ja käsittelyyn tottuneita, hyväluonteisia, lapsiin, koiriin, vieraisiin ihmisiin, imuriin, alakerran remontointiin ja muihin kodin ääniin tottuneita, asianmukaisesti madotettuja ja rokotettuja, eläinlääkärin pentutarkastamia, sekä varhaiskastroituja tai -steriloituja ennen uusiin koteihin muuttamista.

Pentujen vanhemmat on terveystestattu ja terveiksi todettu. Pennuilla on myös takuu piilevien vikojen osalta 3-ikävuoteen asti.

Pennut on rekisteröity Suomen Kissaliittoon.

Pennun mukana uuteen kotiin lähtee ns. alkuviikkojen selviytymispaketti, joka sisältää pennulle tutun oman nukkumapesän, kassillisen pentujen lempiruokia ja leluja, sekä kasvattajan elinikäinen tuki kaikissa pentuun liittyvissä kysymyksissä. Pennuilla on myös aina hoitopaikka meillä, kun tarve tulee.

Liitän pentujen uudet omistajat Suomen Rotukissayhdistyksen (SUROK) ja Suomen Ragdoll-kissayhdistyksen jäseniksi (ns. kasvattajan maksama jäsenyys ensimmäiseksi vuodeksi)

Lemmikkipennun hinta on 1100 euroa, sisältäen varhaiskastroinnin/-sterilaation.


Yazzpaw’s ragdollit myydään VAIN sisäkissoiksi, jotka ulkoilevat vain valvottuna turvallisesti valjaissa, katetussa tarhassa tai verkotetulla/lasitetulla parvekkeella.

Kissalla on vapaasti ulkona kulkiessaan riski jäädä auton alle, joutua kissoja vihaavan ihmisen julmuuden kohteeksi, sairastua tarttuvaan tautiin, tai tulla metsästäjän ampumaksi tai pedon syömäksi. Rotukissat ovat rodunjalostuksessa kadottaneet luonnossa selviytymistaitonsa.